Ponedeljak, Oktobar 11, 2010

Klinci

Počeo sam da "izlazim" sa 14 godina. To je bila pomama za kojom čašom alkohola, pošto ranije baš i nismo imali toliko prilike da pijemo. Naravno, kao i sva omladina u Srbiji, manjak para je uvek bio problem, pa su tu usledila razna okupljanja po parkovima subotom u 9-10 sati uveče, da bismo bar neki gutljaj popili pošto smo imali samo po 300-400 dinara za vece, od čega je 200 odlazilo na ulaznicu i 50 na garderobu.

Duži vremenski period najaktuelniji je bio "Can Can" u Kneza Miloša, iznad Beograđanke. To je bilo mesto odakle je većina beogradskih "klabera" krenulo. Bilo je bagre, koja je dolazila samo da bi popila i posle se pobila, normalne dece željne da se malo ižive, izđuskaju, zaljube, kao i "tatinih sinova" koji su sa 14-15 godina dolazili sa ciljem da pokažu kako im je tata dao dovoljno para da kupe 3-4 flase pića za veče u svom velikom VIP separeu.

Kada su se ljudi malo zasitili Can Can-a, prelazili su u nove "klinačke" klubove, kao sto su Roxy, Milano, Trezor... 

Uglavnom bilo je to zanimljivo vreme i pored toga sto si svaku treću nedelju dobijao batine od pijanog pajsera koji misli da mu muvaš devojku.

Pitanje... [Odgovori]

napisao sam tekst ali je on jako uzak,sto se mmoze videti
http://mister32.blog.rs/blog/mister32
Vas blog ima sirok tekst,skoro preko celog ekrana.
Kako da podesim da imam sirok tekst?

Comment by mister32 (11/16/2012 21:12)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me