Noć veštica KPGT

31.10. Go2 Travel organizovao je Halloween žurku za noć veštica u KPGT-u kod Ade Ciganlije. Par drugarica, drugara i ja rešili smo da odemo.

Krajnje neoriginalni muški deo ekipe je bio vampirski, dok su devojke ipak rešile da budu malo originalnije. Maša i Ana su smislile da budu bebe, kupile su neke gaće bubregare kod kineza u bloku 70, neke flašice, cucle, munje, fore, da ne nabrajam, videće se na slikama, a Nevena da im bude keva, inače Pin-up girl (pohotna, doterana, našminkana američka domaćica sa mrežastim čarapama, karminom i obaveznom cigarom i varjačom)....:)

U jednom trenutku, Maja, Anina sestra, je zamerila što su tako neoriginalne, i kako je moguće da će se zadovoljiti da budu samo klasične bebe, koje će se šetkati po diskoteci, i kako im je očajno potrebna kutija u koju će obe stati i izigravati bebe opstavljene ispred nečijeg praga. 

Pa jbt, gde naći kutiju dovoljno veliku za dve krave od 20 godina u nedelju u 10 sati uveče?! Naravno, wanza ima kola, on će voditi u potragu za kutijom spasa. Posle možda pola sata lutanja po kraju i okolini, setio sam se da Tempo radi 24/7, tako da smo zapucali pravo Dorćol.

Stigli na mesto gde se vrši istovar, kad ono tamo neka nadrkana teta koja nas tera da sidjemo iz "unauthorised zone", jer na snimaju kamere, pa će nas `apse. Mi tražimo kutiju, ona kaže, da nikako ne može da nam pomogne, jer nije trenutno tu lik koji je zadužen za kutije. Jbt, dal je ona ozbiljna, dal to uopšte postoji?! Kad eto nekog gotivca, koji je rešeno vukao sa sobom kutiju od nekog frižidera, koji je verovatno prethodno ubacio u prodaju. I pružio bebama, koje su sa sve pelenama i tim gaćama došle do tempa, spas.

Pakuj kutiju preko saputnika kako znaš i umeš sa otvorenim gepekom, i pravac kuća, da bi što pre prekrojio kutiju tako da mogu guske da stanu unutra, jer, jelte ne mogu obe u duguljastu kutiju, ne bi to bio taj efekat...:) 

Napokon smo oko pola 12 krenuli i stigli oko 15 do 12 do KPGT-a. I gle čuda, stvarno su bebe bile najveća atrakcija na žurci.... Hvala wanza!