Odoše sandale

Odosmo mi tako jedno veče u diskoteku Mr Stefan Brown, koja je opšte poznata po havarijama. Zezanje celo veče, naravno, al eto, desilo se da se odvalimo toliko da se svi popnemo na šank.

Ludnica je počela, svi vrište, pijane fufice skidaju i ono malo krpica što imaju na sebi (naravno moje drugarice ne spadaju u tu grupu). Drugarica Ana, koja je inače stvorena za štikle, je bila toliko van sebe, da je ipak morala na kraju da ih skine, da se ne bi sručila na pod.

Kad smo malo došli sebi i rešili da se malo primirimo, primetila je da su joj sandale nestale. Neka od uvaženih koleginica klaberki je primetila sandale, pa je verovatno odlučila da im postane novi vlasnik. Šta sad, kako će Ana bosa kući, šta da radimo... Rešila je da nedje zamenu i to pod hitno. 

Druga koleginica klaberka koja je djuskala pored nas, bila je osudjena da zameni Anu u bosonogom vraćanju kući... 

Tako je ana rešila problem svojih bosih nogu i zadala ga drugoj...

Hrabro srce

Godinu dana stariji, nova klubska sezona, Hrabro Srce je na redu da bude napunjeno beogradskom omladinom.

Bazen u bašti, pena mašina, ma sve u fullu, al eto meni prilike da profitiram, tako što ću dovesti nekoga koga promo team nema, a to je VJ (video jokey). I tako se ja setim naseg dobrog starog Trezora, gde je raidilo par VJ-eve i kontaktiram VJ Saleta. On je, naravno takodje željan neke zaradepa je rado pristao da podje sa mnom na jedan sastana.

Uglavnom, ništa od tog biznisa, jer nije klub posedovao potrebnu opremu, tako da smo ostali na starom, dobrom flajeru.

Pena party je uvek dobro isao al sve ostale veceri bilo je poluprazno. Ali se ipak zaradjivalo više nego na Blawatch-u.